DRUGI SASTANAK SAVETA ZA MLADE

17-10-2012 12:49 od Jelena Milosavljević

U petak 12. oktobra u prostorijama Kancelarije za mlade, održan je drugi sastanak Saveta za mlade. Jedna od bitnih nadležnosti i obaveza Saveta za mlade je, učestvovanje u izradi lokalnih akcionih planova za mlade. Opština Krupanj ima usvojen akcioni plan za period 2011.-2015. godina.

                Na propuruku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Kancelarija za mlade naše opštine započela je proces revizije i planiranja aktivnosti za 2013. godinu. Upravo je najveći deo sastanka bio posvećen formiranju radne grupe, koja će koordinisati ovim značajnim procesom za mlade naše opštine.

                Sa sastanka je upućen predlog da u radnu grupu uđu svi članovi Saveta za mlade, koji će predložiti aktivnosti u skladu sa već definisanim prioritetima i ciljevima za mlade, a koje će upravo kroz lokalni akcioni plan biti implementirane u toku naredne godine, čime će biti nastavljena sistemska briga o mladima kroz aktivnosti i projekte koje je u svom dosadašnjem radu uspešno sprovela Kancelarija za mlade, njeni saradnici i volonteri.

K.Z.M.

Natrag

Back Top