„U SVIM ŽIVIM BOJAMA“

28-05-2012 12:06 od Jelena Milosavljević

LIKOVNA,ULIČNA MANIFESTACIJA

  U Krupnju će se održati ulična, likovna manifestacija „U svim živim bojama“ od 02.juna do 30.jula 2012. godine. Ovogodišnja, prva po redu, manifestacija „U svim živim bojama“ programski sadrži umetničke intervencije na dvanaest gradskih fasada i muzički deo programa  koji je predviđen po završetku likovnih radova.

  Autor i realizator ove manifestacije je Nezavisna kulturna asocijacija „ Zeleno oko“ iz Krupnja, a pokrovitelji su Balkanski fond za lokalne inicijative iz Beograda i Skupština Opštine Krupanj.

- Pozivamo građane, da svojim učešćem, pomognu proces oslikavanja fasada i u koordinaciji sa stručnim timovima doprinesu lepšem izgledu grada i uspostavljanju nove gradske, letnje manifestacije. Zainteresovani građani mogu nas kontaktirati putem fejsbuk stranice „ U svim živim bojama“ ili na mejl: zellenooko@gmail.com, a mogu nas pronaći i na određenim lokacijama prilikom izvođenja likovnih radova – istakao je Vladimir Sekulić, koordinator projekta i predstavnik Nezavisne kulturne asocijacije „Zeleno oko“ iz Krupnja.

                                                                                                                                                       S.M.      

 

                                                                                                        

Natrag

Back Top