ЈП "ПУТ" КРУПАЊ ДОБИЈА КОМБИНОВАНУ МАШИНУ (СКИП)

14-03-2022 11:55 od Moderator

Данас је председник скупштине општине Крупањ, Зоран Зарић, потписао уговор са Министарством без портфеља за развој недовољно развијених општина вредан 6 милиона динара за набавку комбиноване машине (скипа) за ЈП „Пут“ Крупањ.

Укупна вредност пројкта за набавку половне комбиноване машине је 7,5 милиона динара, а поред Министарства, овај пројекат финсира и општина Крупањ са 1,5 милион динара.

Набавком још једног половног СКИП –а побољшаће се квалитет услуга јавног предузећа,оваква комбинована машина идеална је за наше услове и пре свега одрађује значајан број послова. Куповином ове грађевинске машине могло би се истовремено радити у више месних заједница, стога би услуге биле брже и квалитетније.

Такође,услуге редовног одржавања путева и улица на територији општине Крупањ значајно би се унапредиле , биле би брже, квалитетније и ефикасније а тиме и квалитет одржаваних, поправљених и новоизграђених саобраћајница.

Врло значајно је, да би набавком једне комбиноване машине много ефикасније се спречиле, а у крајњем случају и санирале, последице од било којих временских непогода. Коришћењем комбиноване машине значајно би се уштедела финансијска средства и повећао обим одржаваних путева.

 

С.М.

Natrag

Back Top