ОД ДАНАС У КРУПЊУ МОГУЋЕ ИЗНАМЉИВАЊЕ ЕЛЕКТРИЧНИХ БИЦИКАЛА

17-06-2022 12:48 od Moderator

Од данас је у општини Крупањ могуће да сви грађани,као и туристи наше општине, изнајме електрични бицикл и да уживају у обиласку наше општине.

С обзиром да је Крупањ 2020.године проглашен и званично као туристичко место Србије, да се број туриста у Крупњу повећава сваке године, као и да се у 2019.години реализовао пројекат уређење и обележавање бициклистичких стази, Општина Крупањ заједно са Туристичко-спортском организацијом Крупањ (ТСООК), радила је на употпуњавању туристичке понуде.

То је учињено управо овим пројeктом- набавком 40 нових електро бицикала,а ускоро се очекује и реализација пројекта „Најдужа пијаца на свету“ која би увезала ова два значајна пројекта за општину Крупањ и њену туристичку понуду.

Морамо да се похвалимо да смо једни од ретких у Србији који поседују тако значајан број електричних бицикала који ће моћи да користе не само турисити већ и наши суграђани. Циљ читаве ове кампање са бициклима  чиме јесте да олакшамо нашим туристима, мештанима наше општине да брже, лакше и здравије стижу до важних историјких споменика и туристичких знаменитости наше општине- изјавио је Младен Стефановић, директор Туристичко-спортске организације Крупањ.

Сви заинтересовани грађани и туристи општине Крупањ могу изнајмити бицикле сваког радног дана, као и викендом у новом туристичком инфо центру на шеталишту. Цена изнамљивања је 200,00 динара сат времена, а за цео дан  800,00 динара.

С.М.

Natrag

Back Top