ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА

19-08-2022 11:35 od Moderator

Урбанистичког пројекта за доградњу, промену намене и реконструкцију пословног објекта у стамбено-пословни објекат на к.п.бр. 984 КО Крупањ. Стручни обрађивач Урбанистичког пројекта је Инжењерске делатности и техничко саветовање „КАПИТАЛ ГРАДЊА“ Лозница. Подносилац захтева је „Пико“ доо Крупањ.

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА у трајању од седам дана обавиће се од 19.08.2022. године до 26.08.2022. године закључно у просторијама Општинске управе општине Крупањ, улица М.Тита бр. 2, канцеларија бр. 29, као и на званичном сајту Општине Крупањ www.krupanj.org.rs

Службено лице Одсека за спровођење обједињене процедуре, планирање и изградњу даваће основне информације о урбанистичком пројекту, заинтересованим лицима, сваког радног дана од 10:00 до 14:00 часова.

Позивају се сва заинтересована лица да изврше увид у урбанистички пројекат, као и да у току трајања јавне презентације доставе примедбе и сугестије у писаном облику Општинској управи Крупањ - Одсеку за спровођење обједињене процедуре, планирање и изградњу, улица М.Тита бр.2.

Natrag

Back Top