„АКАДЕМИЈА РАЂ“ НАЈУСПЕШНИЈА ШКОЛА У ДЕЧИЈОЈ ЛИГИ У ОСЕЧИНИ

20-02-2017 07:08 od Jelena Milosavljević

Протеклог викенда, одигравањем последња два кола, завршена је Футсал дечија лига Србије, која се играла од новембра прошле године до фебруара ове године у Спортском центру Осечина. Лигу у оквиру Фудбалске Футсал Асоцијације, организовао је Фудбалски клуб ОФК Осечина и Спортски центар Осечина, а била је организована у две категорије, намењена играчима рођеним 2007/08/09/10 године.

Поред Академије РАЂ и домаћина ОФК Осечине, учествовале се и школе фудбала Радничког из Ваљева, Железничара из Лајковца, Рибнице из Мионице и Школе фудбала Спортакус из Љубовије.

Школа фудбала Академија РАЂ из Крупња, завршила је такмичење као најуспешнија школа учесница у изједначеној конкуренцији, освајањем два пехара и са само једним поразом у 20 одиграних утакмица за три месеца такмичења.

Играчи рођени 2007-ме године, током целог трајања лиге водили су на табели, али су на крају завршили на другом месту, и то са истим бројем бодова као ваљевски Раднички који је заузео прво место, због бољег међусобног скора.

У категорији играча млађих од 2008. године, Академија РАЂ је супериорно, заузела прво место и то без пораза на 10 узастопних утакмица, и на тај начин обезбедила учешће на завршници за укупног првака Футсал Асоцијације Србије која се игра 12. марта у Краљеву, у конкуренцији најуспешнијих футсал екипа из Ниша, Суботице, Новог Сада, Београда, Крагујевца, итд...

Најуспешнији играчи Академије РАЂ по мишљењу организатора, били су: Гајић Стефан у старијој групи и Лукић Никола у млађој. По један гол недостајао је Младену Грујићу и Марку Нешковићу да добију признање за најбоље стрелце, док је Вељко Лапчевић, голман Академије РАЂ био голман који је примио најмање голова на такмичењу, само 2 на 20 одиграних утакмица.

Академија РАЂ се честита свим учесницима на фер и коректној игри, а домаћинима ОФК Осечина и Спортском центру Осечина се захваљује на напозиву и честита на одличној и успешној организацији турнира.

Академија РАЂ

Natrag

Back Top