Туристичка понуда Kрупња на сајму туризма у Београду од 23-26. фебрара

21-02-2017 09:37 od Jelena Milosavljević

Општина Kрупањ у сарадњи са туристичком организацијом Kрупањ (ТОK) ће учествовати на сајму туризма које ће се одржати од 23-26 фебруара 2017.године у Београду.

Kрупањ ове године обележава 600 година откако му је име први пут споменуто у дубровачким списима, па је тако и сајамски наступ посвећен великом јубилеју. Директор Туристичке организације Kрупањ(ТОK) Александар Петровић очекује успешан наступ.

Kрупањ ће ове године имати свој штанд на 33 квадратна метра, уређен у складу са великим јубилејом који обележавамо. Биће ту поставка Музеја добропоточке цркве, а на штанду ће се представити и крупањска удружења са својим производима, храном и пићем из нашег краја. Припремили смо нове туристичке мапе, а осмислили смо и  програме за једнодневне и дводневн еекскурзије.  Оно што ће посебно обрадовати наше посетиоце биће сто ваучера у вредности од по 2.500,00 динара за смештај у Kрупњу уз услов да корисник није из наше општине и да оствари најмање три ноћења- каже Петровић.

Kрупањски ваучери немају везе са онима који грађанима даје Министарство трговине,туризма и телекомуникације и не морају их заједно користити.

Natrag

Back Top