Предраг Мићић нови председник Удружења Рађеваца у Београду

17-03-2017 07:22 od Jelena Milosavljević

У прикладно уређеном простору земунске Старе капетаније, јуче је одржана редовна Скупштина  Удружења Рађеваца у Београду. Уз дружење игру и песму Рађевци у Београду су разменили искуства и контакте ради даље сарадње Рађевине и  Рађеваца у Београду.Важна одлука Скупштине Удружења односи се на промену руководства Удружења Рађеваца у Београду. Једногласном одлуком Скупштине: На место досадашњег председника Удружења Рађеваца у Београду Живорада Поповића изабран је нови председник- Предраг Мићић.

„Више од десет година био сам на челу Рађеваца у Београду и радује ме пристанак Предрага Мићића да у будућности обавља функцију председника Удружења Рађеваца у Београду“ каже Жића Поповић и додаје „срдачно ћу се потрудити да новом руководству помогнем, с обзиром да је потребно пуно рада и енергије да Удружење функционише коректно“.

Доста гостију Рађеване и њихови пријатељи провели су једно вече пуно сете и завичаја уз звуке старих добрих хитова, од којих , неки потичу управо из Рађевине.

О новим пројектима и развојним могућностима општине Kрупањ у будућности, са Рађевцима у Београду за ову прилику разговарали су Милорад Симић- Начелник општинске Управе у Kрупњу као и Младен Марковић – секретар СО Kрупањ.

Нови председник Удружења Рађеваца у Београду Предраг Мићић (син Др Оливере Мићић педијатра из Kрупња) је чином избора за председника Удружења изабрао један број нових чланова председништва, како би рад усавршио и прилагодио актуелним животним трендовима. „Потрудићу се да  наставим сигурним путем претходног руководстава са новим идејама а сходно околностима и времену у коме живимо“. За наредни период планирамо неке нове садржаје као и начине за помоћ Рађевцима матице, додао је Мићић.

За ову прилику прикладне поклоне и захвалнице уручене су истакнутим појединцима Удружења Рађеваца у Београду.

Лепо вече на кеју поред Дунава остаће дуго у сећању свих присутних, али са жељом да наредно дружење  буде у Kрупњу, Рађевини .

https://youtu.be/wJhT95V0d4c

 

Natrag

Back Top