НАЈБОЉЕ ПО ГЛАСОВИМА ПУБЛИКЕ

25-06-2017 23:10 od Moderator

На дечјем такмичењу „Србија у ритму Европе“,одржаном данас у  Сомбору, наше дивне девојке Анђела, Магдалена, Јана, Валерија, Андреа, Ивана и Тамара су по оцени публике најбоље, али због гласова жирија, завршиле су на 9.месту, што је свакако за једну малу општину, као што је Крупањ, изузетан успех.

Фантастичан успех, када се узме у обзир чињеница да смо иза нас оставили неке много веће општине и градове, а да су гласови публике  недвосмислено рекли ко је најбољи.

Нажалост, жири је својим гласовима прилично смањио предност коју су девојке и  општина Крупањ освојили гласовима публике ( сабирају се гласови жирија и публике), тако да је на крају победу однео град Ниш.

 

А шта девојке имају да кажу после завршеног такмичења преносимо у целости статус које су објавиле на свом фејзбук профилу.

„Готово и ово.

Желеле бисмо да се захвалимо свима на подршци, ми смо град који је добио највише поена од публике. Најбољи сте! Било нам је задовољство да на овако великој манифестацији представимо Kрупањ, Бугарску и Поли Генову. Велику захвалност дугујемо и професорки певања, Невени Радивојевић, као и кореографу, Миши Wизарду.

Хвала и председнику општине Kрупањ, његовом заменику и нашем координатору, као и људима из амбасаде који су нас обрадовали поздравном поруком од Поли.

Једно лепо искуство за памћење.

 

Надамо се да вам се допао наш наступ.“

 

Још једном браво девојке!

С.М.


Natrag

Back Top