ХОТЕЛ У ПУНОМ СЈАЈУ

10-07-2017 10:47 od Moderator

Хотел „Гранд“ у Крупњу заблистао је овог пролећа са реновираним собама, ходницима, санитарним просторијама, а у пуном сјају госте дочекује и један апартман.

Први су задовољство да искусе нове услове смештаја у „Гранду“ имали ученици на екскурзијама и рекреативној настави, а као и увек, у овом периоду године, сада су ту спортисти на припремама. Углавном су то фудбалске, кошаркашке и одбојкашке екипе, али је ових дана и тим новосадских гимнастичарки провео неколико дана у средишту Рађевине.

-Унутрашњост хотела потпуно је реновирана, урађено је 29 соба и апртман, исто тако ходници, замењена столарија и били смо нестрпљиви да почнемо да радимо јер нисмо навикли да будемо без гостију. Током лета углавном долазе спортске екипе које у Крупњу имају одличне услове за припреме, а од почетка септембра код нас ће се одржавати семинари. Ресторан је исто тако реновиран, али још увек није завршен део којим му се проширује капацитет, што очекујемо да ће бити готово ускоро-каже Ковиљка Матић директорка хотела „Гранд“, додајући да је похвално о хотелу говорила и екипа једне од најгледанијих емисија у Србији „Жикина шареница“  РТС која је у суботу 1.јула емитована из Крупња.

До краја лета биће завршен и спа-центар са затвореним базеном па ће гости „Гранда“ имати и додатне садржаје. Засада, упркос томе што су услови подигнути на веома висок ниво, хотелске цене за сада нису промењене.

Natrag

Back Top