НАСТАВЉА СЕ ОБНОВА ПУТНЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ У ОПШТИНИ КРУПАЊ

12-12-2017 12:04 od Moderator

Према годишњем плану, у оквиру реконструкције градских улица и тротоара настављају се радови на обнови путне инфрастуктуре у општини Крупањ.

Асфалтирана је улица Змајевац у дужини од 480м, санирана је штета од поплаве у улици Вука Цвијановића у дужини од 70м, а у току су радови у улици 26.септембар ( од Улице Владе Зечевића до моста на реци Ликодри дужине 220м), уколико дозволе временски услови завршетак радова се очекује у току наредних дана. Асфалтиран је и прилаз према хали Крупањке до објекта који се припрема за новог инвеститора , као и прилаз према ватрогасном дому.

Вредност ових радова износи 8,5 милиона динара са ПДВ-ом, средства су обезбеђена из буџета општине Крупањ, а радове изводи Стобекс д.о.о, Лозница.

Да подсетимо да су  у току радови на асфалтирању дела државног пута IIБ реда Шљивова-Пецка у дужини од 3 200 метара, које финасира ЈП Путеви Србије у вредности од  70 милиона динара са ПДВ-ом, а радове изводи ПЗП Ваљево и очекује се завршетак овог дела пута до краја 2017. године, уколико временски услови то дозволе.

С.М.

Natrag

Back Top