ЈКП „1.МАЈ“ КРУПАЊ ДОБИО КАМИОН ЗА ОДВОЖЕЊЕ СМЕЋА

09-02-2018 13:46 od Moderator

Возни парк Јавно комуналног предузећа “1.Мај ” из Крупња од данас је богатији за још један специјализовани камион за одношење кабастог отпада марке Волво, (ФЛ 220 4х2) запремине колектора 12 м3. Фонд за заштиту животне средине општине Крупањ је за  куповину коришћеног камиона за одношења смећа  издвојило 2.860.800,00 динара са  ПДВ-ом.

 

Са два камиона смећара, колико ово комунално предузеће поседује, ће свакако побољшати услове рада и пружити далеко бољи квалитет услуга.

 

Општина Крупањ настоји да помогне комуналном предузећу да систематски реши проблем одношења комуналног отпада. Куповином овог возила ЈКП „1.Мај“ ће бити у могућности да организује одношење смећа и у оним месним заједницама где је то због конфигурације терена било готово немогуће. Овим мањим камионом смећаром ти проблеми ће бити у многоме смањени.

Такође, куповином још једног камиона смећара, решен је и још један велики проблем који је дуго мучио ово комунално предузеће. Наиме, како су поседовали само један камион смећар и услед квара тог једног јединог камиона, настајали су застоји у процесу скупљања и одношења смећа по насељима у крупањској општини.

Директор ЈКП “1.Мај“ Крупањ Милутин Поповић захвалио се општини Крупањ и председнику општине Ивану Исаиловићу што локална самоуправа има слуха за значај инвестирања у комунално предузеће које води рачуна о чистоћи наше општине.

С.М.

Natrag

Back Top