СНИМАЊЕ ФИЛМА „ЧАРАПЕ КРАЉА ПЕТРА“ У ОКОЛИНИ КРУПЊА

14-02-2018 11:21 od Moderator

Продуцентска кућа  „Zillion“ из Београда, у околини Kрупња, врши припреме за снимање домаћег филма „Чарапе Kраља Петра“ по истоименом роману Милована Витезовића.

Филм обрађује повлачење српске војске преко Албаније у току Првог светског рата, у коме је, насупрот свенародној трагедији епских размера, супротстављена лична трагедија краља Петра Kарађорђевића, који голготу преживљава путујући на сељачким, воловским запрегама, повлачећи се пред непријатељем и остављајући своју земљу за собом. У центру приче је краљ Петар који је приказан као човек, прекаљени војник, владар вођен идејом да од Србије створи модерну парламентарну монархију. Главну улогу, краља Петра ће играти Лазар Ристовки, а у филму ће бити још око 70 глумаца.

Снимање ће трајати у периоду од 20. до 30. марта ове године.

Kастинг – пријављивање заинтересованих људи, жена и деце од 5 до 70 година старости обавиће се у четвртак 22. фебруара ове године у просторијама Библиотеке „Политика“ у  Kрупању у времену 11 и 15 часова. Позивају се сви заинтересовани грађани да поменутог дана дођу на кастинг и на тај начин добију шансу да као статисти учествују у снимању филма „Чарапе Kраља Петра“.

Свако учешће у снимању филма – статирање ће бити плаћено.

Заинтересовани могу добити више информација

на мејл dudamarkovic@gmail.com  или  телефон  064 2366 444

Natrag

Back Top