КРУПАЊ ПРЕДСТАВЉЕН НА САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

22-02-2018 08:40 od Moderator

Јубиларни 40. Сајам туризма у Београду под слоганом „Одмор те чека“ отворен је данас на задовољство домаћина као и гостију широм света. Општина Крупањ,Туристичко спортска организација и ове године представља своје туристичке потенцијале на овогодишњем сајму туризма.

У самом чину отварања Сајма, председница владе Ана Брнабић поручила је да је туризам једна од најуспешнијих и најуноснијих привредних грана у Србији и да ће се улагања у туризам наставити у духу уложеног динара који ће профитирати у евро.

Сајам је отворен у 10 часова, у том моменту штандови су оживели све хале београдског Сајма. Чин свечаног отварања Сајма испунио је пријемни фоаје са више стотина гостију и посетилаца. Штандови излагача уређени прикладно и примамљиво али ова година (већ по првом дану) за штанд Kрупња значиће једну од најпосећенији излагачких локација Сајма..

Први корак осваривању туристичке мисије, општина Kрупањ је већ предузела, повратне информације већ дају мотивацију за још јачу борбу за освајање туристичког неба Србије. Општина Kрупањ „пружа руку“ свим гостима Рађевине који су већ постали део наше добродошлице- рекао ја на крају првог дана Сајма Александар Петровић директор ТСО Kрупањ.

http://krupanj-info.rs/krupanj-na-sajmu-turizma-u-beogradu/

Natrag

Back Top