ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА "РОМАНТИЧНЕ БУДАЛЕ"

16-07-2018 10:18 od Moderator

У уторак 17.07.2018.године у оквиру манифестације "Културно лето 2018." - Крупањ у Великој сали бибилиотеке "Политика" биће одржана позоришна представа под називом "Романтичне будале" са почетком у 20 часова. Улаз слободан.ДОЂИТЕ!

Kомедија Рича Орлофа, у коме се сваки мушкарац и свака жена могу пронаћи. Мушко женски односи приказани су кроз осам различитих ситуација. У свакој од ситуација се не подударају женске тежње са мушким, њихова очекивања, понашање, захтеви . Уосталом, као и у животу, aли, ипак, у свакој од ситуација постоји нека невидљива, невероватно божанствена нит, која нас веже. И од те сурове реалности ни у животу не можемо побећи. Једни друге чинимо срећнима, узбуђенима, нервознима, па опет испуњенима . Једни без других хоћемо и нећемо, желимо и не желимо, али ипак не можемо. Свака жена видеће да њене приче о томе да , када мало боље размисли, не жели савршеног мушкараца, баш и није истинита . Да ли је оно што нам заправо треба љубав или секс, разгвовор или ћутање, да ли нам одговара савршено или не .Два базична лика, Андреја и Лори, који нас воде кроз различите ситуације, приказују кроз шта су пролазиле, шта им треба, а шта не, како доћи до тог судбоносног да, и шта онда . . .после истог . А до судбоносног да видећете прегршт комичних ситуација, у којима сте се и ви нашли.Да ли постоји неко ко може да испуни ваше сексуалне фантазије ? Да ли имате исте ? Да ли вас узбуђују неке сасвим обичне, свакидашње ствари и ситуације? Или можда не ? Волите ли више лазање од спанаћа или вам је дража сарма ?И какве то везе има са мушкарцима и женама, и сексом ??? Погледајте романтичне будале – једног потпуно нормалног, типичног мушкараца и једну потпуно нормалну, типичну жену – Андреја и Лори и дозволите им да вам набаце осмехе на лица, које нећете скидати дуго после одгледане представе .Они ће глумити, играти и певати само за ваше осмехе.

Текст је написао Рич Орлоф, најпознатији непознати живи амерички писац, а исти је превела Бојана Николић.

Играју талентовани,млади глумци : Тијана Милошевић и Иван Иванов. Режирала је, бирала костиме, и осмислила сценографију Мирјана Kарановић.Kостиме је урадила Зора Миочиновић, која ради за готово сва београдска позоришта, и остале институције. . Kореографије је радила балерина из Народног позоришта, која је и професор балета и сценских игара Тамара Антонијевић Спасић .Музичке нумере, одсвирали су и наснимили Војислав Савић и Душан Радовановић, а певају их за вас Тијана Милошевић и Иван Иванов.

Natrag

Back Top