САРAДЊА ОПШТИНЕ КРУПАЊ И СЛАВНОГ БЕОГРАДСКОГ ПОЗОРИШТА

04-09-2018 12:48 od Moderator

Данас у Београду, у просторијама чувеног Београдског драмског позоришта потписан Протокол о сарадњи између општине Kрупањ и овог позоришта . Протокол су потписали Иван Исаиловић, председник општине Kрупањ и Слободан Ћустић управник позоришта.

У наредних годину дана на сцени Библиотеке „Политика“ крупањска публика гледаће по повлашћеним условима све велике хитове БДП-а , међу којима свакако највећу пажњу привлачи представа „Kад су цветале тикве“ у којој поред 40 других извођача играју Милош Биковић и Михаило Јанкетић. Протоколом је такође дефинисано гостовање представа крупањске продукције на сцени овог реномираног позоришта, као и копродуцентска улога општине Kрупањ у најновијој представи БДП-а „Роман о Лондону“.

-То је круна свега што сам у протекле две године радио, када је култура у питању.  Од самог почетка желео сам да се тако заврши и више од овога не може се постићи. Крупањ је центар у којем се могу изводити најзахтевније и најбоље представе  не само у Србији него у овом делу Европе. На конкурсу „Градови у фокусу“ Министарство културе и информисања заузели смо друго место, што ће нам омогућити да средимо Библиотеку „Политика“ зграду у којој 35 година није улагано, морамо је технолошки средити, а онда ћемо угостити предсатаве од којих многе никада нигде нису гостовале-каже Исаиловић додајући да је сигуран да ће радови бити завршени ове године.

Тим поводом Иван Исаиловић и Слободан Ћустић гостовали су на ТВ ПИНK-у.

https://youtu.be/a5kg5sbhhgo

Natrag

Back Top