СЕМИНАР У КРУПЊУ НА ТЕМУ-ПРИВЛАЧЕЊЕ ИНВЕСТИЦИЈА

30-10-2018 13:38 od Moderator

РРА ППР ДОО Лозница у сарадњи са  Развојном агенцијом Србије отпочели су са реализацијом пројекта „Унапређење сарадње и јачање капацитета субјеката регионалног развоја у Мачванском и Колубарском региону“ организацијом прве дводневне обуке 29.и 30. октобра у Крупњу на тему „ Привлачења инвестиција“ .

Обуку на тему „Привлачења инвестиција“ водио је Радивој Милошевић, дипл.ецц са  преко 12 година радног стажа у Општинској управи Пећинци на пословима привлачења инвестиција и локалног економског развоја. Један је од аутора Приручника за привлачење и реализацију инвестиција на локалном нивоу који је настао као резултат дугогодишњег искуства у раду на привлачењу и подршке инвеститорима.

Наредне  две обуке су планиране  22-23. новембра на тему „Подршка развоју МСП“ у Љубовији и  „ Писање и имплементација пројеката „ 10-11.децембра у Малом Зворнику.

Пројекат „Унапређење сарадње и јачање капацитета субјеката регионалног развоја у Мачванском и Колубарском региону“  је усмерен на јачање капацитета зато што су људи ти који својим знањем, партнерским приступом, вредним радом и креативним идејама могу привући значајна средства за реализацију приоритетних пројеката у овом региону.

Natrag

Back Top