ДОДЕЛА АУТО СЕДИШТА ЗА ДЕЦУ

10-12-2018 17:59 od Moderator

Општина Крупањ, у оквиру активности Савета за безбедност саобраћаја, данас је отпочела акцију доделе ауто-седишта за децу која су рођена у 2018. години,а чији родитељи имају пребивалиште на територији Општине Крупањ.

Циљ ове активности је унапређење безбедности свих учесника у саобраћају, а нарочито деце. Председник општине Крупањ, Иван Исаиловић, је истакао да Општина Крупањ спроводи овакве акције, јер је неопходно подстаћи грађане да користе све безбедносне мере у саобраћају, како би се смањио број повреда и фаталних последица у саобраћајним незгодама.

Овај гест локлане самоуправе представља значајну помоћ и растерећење дела кућног буџета родитеља, али наравно значано је и у погледу веће безбедности деце у саобраћају- рекао је један од многобројних родитеља који су данас дошли на свечану доделу дечиjих ауто-седишта.

Поред председника општине, додели ауто седишта за наше најмлађе суграђане присуствовали су председник сукпштине општине Драгослав Штефика и заменица председника општине Весна Марјановић.

С.М.

Natrag

Back Top