ОПШТИНА КРУПАЊ И РОТАРИ КЛУБ ИЗ ЛОЗНИЦЕ УРУЧИЛИ НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ

29-12-2018 15:45 od Moderator

У суботу 29. децембра 2018. чланови Ротари клубa из Лознице уручили су вредну донацију УГ „Зора“ за дневни боравак за децу и младе са сметњама у развоју у вредности од 180.000,00 динара ( у виду новогодишњих пакетића, новчаних средстава и средства у роби у виду хране и средства за личну хигијену).

Предстваници Општине Крупањ, заменица председника општине Весна Марјановић  и начелник општинске управе Милорад Симић су након доделе ове значајне донације Ротари клуба, доделили новогодишње пакетиће деци из социјално угрожених породица.

Општина Крупањ води одговорну социјалну политику и ово је само једна у низу активности које је локална управа спровела и које ће спроводи у будућем периоду, а овом приликом желео бих да се захвалим и Ротари клубу из Лознице на овој вредној донацији истакао је Симић - начелник општинске управе Крупањ.

Он је још додао да ће се у будућем периоду доста учинити и за побољшање услова боравка за Дневни боравак за децу и младе са сметњама у развоју у Крупњу.

Један од назначајнијих задатака нас одраслих јесте да вам олакшамо и улепшамо детињство. Осмех сваког детета за нас представља велико богатство. Локална самоуправа ће настојати да таквих осмеха буде што више“, изјавила је заменица председника општине Крупањ Весна Марјановић.

 

С.М.

 

 

Natrag

Back Top