МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ТУРИЗМА 2019

26-02-2019 07:39 od Moderator

Београдски сајам туризма , одржан је од 21-24 фебруара, а Туристичко-спортска организација општине Крупањ и ове године узела је учешће на сајму и представила туристичке потенцијале општине Крупањ. Наступила је заједно са Туристичким организацијама града Лознице,општине Љубовија и општином Мали Зворник, на заједничком штанду под називом Подриње.

У току одржавања сајма одржано је више пословних састанака са бројним туристичким агенцијама,организацијама, представницима медија. Промовисан је верски и екскурзиони туризам као и пројекти у области развоја туризма који ће бити реализовани у 2019.години, а пре свега пројекат Столице који финансира Министарство трговине, туризма и телекомуникација и општина Крупањ, као и пројекат „Културно лето 2019“који ће и ове године бити најпосећенија туристичко-културна манифестација у овом делу Србије. Успешне презентације свега што туристи могу видети у Крупњу имали су и представници удружења и предузетника као и пружаоци услуга Представили су се Спа Хотел Гранд, Ресторан Стара бреза,Удружење српско-руско-белоруског пријатељства, удружења гљивара „Рађевина“ и удружење гљивара „Печурка“,произвођачи хране и сувенира Миланка Марковић из Завлаке,Тања Лазић и Ивана Поповић власник „Џемара“ производа. “Агрофрост“, “Митрос комец“ и други приватни предузетници су такође помогли у наступу на сајму.„Рађевска нит“ је представила производе из домаће радиности, пчелари Зоран Мијић из Красаве и Мара Максимовић из Крупња изложили су најслађе рађевске производе риболовци удружења Змајевац су најавили своје акције у очувању природе и спортског риболова у 2019.години.Сеоски туризам,здрав живот у природи представили су учесници из сеоског домаћинства „Буздован гај“ Овај догађај су медијски испратили и портал „Крупањ-инфо“ и радио Крупањ. Представници „Удружења Рађеваца у Београду“ помогли су у реализацији успешног наступа на сајму као и кафа „Сале“која је својим производима почастила посетиоце нашег штанда.

Директор ТСООК Александар Петровић оценио је овогодишњи наступ као веома успешан, очекује нас према свим најавама веома успешна туристичка сезона као и наставак регионалног удруживања.Захваљујемо се свим посетиоцима и учесницима на сајму и желимо успешну даљу сарадњу.

ТСООК

Natrag

Back Top