РЕКОНСТРУКЦИЈА ОБЈЕКАТА ДОМА КУЛТУРЕ БИБЛИОТЕКЕ „ПОЛИТИКА“

22-03-2019 09:12 od Moderator

На конкурсу Министарства културе и информисања „Градови у фокусу 2018“ једна од општина чији је потенцијал препознало и подржало Министарство кулутре и информисања је Kрупањ. За пројекат „Стазама културе Kрупња“ одобрено је 10 милиона динара, a претходних дана отпочели је и санирање поменутог објекта.

Средства су одобрена за радове на објекту дома културе ,,Библиотека" Политика за Реконструкција објекта дома културе Библиотека „Политика где ће се извести радови на спољашњем омотачу зграде  на стакленим преградама, дрвеним прозорима, крову, зидовима, фасади као инвестиционo одржавање објекта у циљу побољшања енергетске ефикасности зграде дома културе Библиотеке ,,Политика".

С обзиром на то да је након неуспелог отвореног поступка јавне набавка за избор извођача радова у два наврата, спроведен преговарачки поступак без објавњивања позива за подношење понуда и закључен уговор о извођењу грађевинских радова на санацији објекта Библиотеке ,,Политика" тек 10.12. 2018.године( радови се изводе на спољашњем делу објекта, што зависи и од временских  услова) продужен је рок реализације пројекта. Извођач радова је и носилац посла је ,,META BALKAN" доо из Београда са члановима групе ,,Energo-status"doo из Београда и ,,Bauwesen"doo са седиштем у Лазаревцу.

С.М.


Natrag

Back Top