САСТАНАК МАЧВАНСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА ОДРЖАН У КРУПЊУ

30-01-2020 13:25 od Moderator

Данас је у Kрупњу одржана прва седница савета Мачванског управног округа у новој радној 2020 години . Седедници су присуствовали сви председници или начелници општинских Управа поменутог Округа.

Под првом тачком дневног реда разматрана је ретроспектива и анализа рада у прошлој години док су наредне тачке подразумевале задатке и планове функционисања Округа у наредној години. Начелник Мачванског управног округа Владан Kрасавац је упознао присутне представнике општина о актуелним пројектима започетим у прошлој, као и планираним активностима у текућој години. Путем медија грађанима ћемо приближити све теме којесу  актуелне у локалним самоуправама, а које директно утичу на развој овог дела Србије, истакао је Kрасавац.

Иван Бошњак Државни секретар Министарства државне управе и локалне самоуправе, одушевљен организационим активностима представника општине Kрупањ као и туристичком опусу ове регије истакао је оптимистичке погледе развоја Општина и Градова овог скупа. “ Новим пројектима Министарства државне управе и локалне самоуправе грађани ће имати доста могућности да усаврше, а самим тим и улепшају живот и рад у Србији“ рекао је Бошњак.

У име Kрупња, Општине домаћина, присутним гостима обратио се председник општине Иван Исаиловић- Музеј “Старо здање“ у Kрупњу јесте један нови имиџ где смо данас угостили цењене учеснике скупа и са овог места испуњеног историјом начинићемо крупне кораке ка напретку наше Регије као и прекограничне сарадње“. Овим активностима , сигуран сам да ћемо дати велики допринос остварењу жеље да наш Округ постане најбољи у Србији, додао је Исаиловић.

Анализом рада и планираним активностима представници Општина и градова су изнели тематику и начине решавања свих питања везаних за ефикасност спровођења задатака. Међусобно разумевање учесника седнице и узајамна помоћ – била би девиза овог састанка уз додатак, заједничким снагама сви задаци лакше се решавају.

Natrag

Back Top