Сарадња Општине Крупањ и Департмана за географију, туризам и хотелијерство

11-03-2014 10:49 od Moderator

У Новом Саду, на Природно – математичком факултету, 04.марта представници општине Крупањ и Туристичке организације Крупањ присуствовали су потписивању Протокола о међусобној сарадњи. Протокол о сарадњи потписали су председник општине Крупањ Раде Грујић и декан Природно-математичког факултета у Новом Саду, Неда Мимица Дукић. Потписивању протокола присуствовали су и др. Бранислав Ђурђев,директор Департмана за географију, туризам и хотелијерство и др. Бранко Ристановић , руководилац пројекта.

Потписници протокола ће сарађивати међусобно на реализацији пројеката који ће имати делотворне ефекте на даљем развоју институција потписница протокола (израда мастер планова развоја општине, израда монографије општине, израда туристичке карте општине, израда дигиталних карата коришћења ловишта на простору општине ).

Протокол о сарадњи Скупштине Општине Крупањ и Природно-матемтичког факултета Универзитета у Новом Саду подразумева и сарадњу у области едукације, промоције и афирмације науке на простору општине.

Високо-школска установа из Новог Сада годинама успешно сарађује са општинама у Србији и различитим субјектима на обострано задовољство. Најбољи докази успешности те сарадње су објављене монографије многобројних општина (46), бизнис планови туристичког и привредног развоја.

Општина Крупањ и Туристичка организација Крупањ очекују успешну сарадњу са Департманом за географију, хотелијерство и туризам.

 

ТОК

Natrag

Back Top