НАСТАВАК ПРЕКОГРАНИЧНЕ САРАДЊЕ !

07-04-2014 09:59 od Jelena Milosavljević

Семинар "Развој пројектних идеја прекограничне сарадње"

У Крупњу је од 3. до 5. априла 2014. год. одржан семинар под називом "Развој пројектних идеја прекограничне сарадње", која је наставак сарадње институција и удружења Подрињског округа из Србије и удружења и институција за младе у Републици Српској у циљу повезивања младих из ове две државе.

Семинар су организовали Канцеларија за младе и Омладински клуб из Крупња у сарадњи са Центром за развој младих и заједнице "Перпетум мобије" из Бања Луке, чији су представници конципирали и водили семинар.

Поред домаћих институција КЗМ-а, ОК-а и НВО "Еко Бајк", семинару су присуствовали и претставници из окружења, Лознице, Љубовије, Малог Зворника али и из градова широм Републике Српске (Бања Луке, Лакташа, Власенице, Кнежева...).

На састанцима су договорени начини заједничких аплицирања за пројекте од обостраног интереса и сарадња у пољима омладинске политике, екологије, као и размена идеја, искустава и међусобне помоћи у раду.

Поред званичног дела, гости су искористили и прилику да се упознају са културно-историским знаменитостима Крупња, и посетли историски комплекс на Мачковом камену.


Д.Ђ.

Natrag

Back Top