УЧЕШЋЕ КРУПАЊАЦА НА КАМПУ ШПАНСКЕ ВАЛЕНСИЈЕ

21-04-2015 10:24 od Jelena Milosavljević

Још једно велико признање за успешан рад новоформиране Фудбалске Академије РАЂ из Крупња.  Учешће тренера и играча Академије РАЂ на кампу шпанског великана Валенсије је још један доказ да Академија РАЂ за кратко време постигла изванредне резултате на свим пољима, посебно после успешне организације Божићног турнира и Завршнице Футсал дечије лиге Србије у Крупњу почетком ове године.

Шпанска Валенсија ће у јуну ове године, тачније од 17-ог до 24-ог јуна, у Београду организовати камп за перспективне играче од 7 до 18 година, које ће водити лиценцирани шпански тренери и скаути. Сви заинтересовани таленти из целе Србије имаће прилику да осете начин рада у овом великом клубу, а два најбоља појединца ће као награду добити могућност наставка тестирања и усавршавања у Шпанији и то о трошку ФК Валенсија.

У организацији кампа, заједно са шпанским и српским колегама учествоваће и Александар Васиљевић, организатор Фудбалске Академије РАЂ из Крупња. Његов задатак ће бити промоција кампа, скаутинг и проналазак талената који би могли да задовоље стручњаке из Шпаније и изборе се за инострани ангажман.

Поред тога, на кампу, као представник талентованих појединаца, наћиће се и најмање један играч Академије РАЂ. Највероватније, Младен Грујић рођен 2007. године, који је један од најталентованијих дечака у Академији РАЂ. Било би то велико искуство и прилика за његово даље  усавршавање.

Циљ ће бити и да се што више талентованих дечака свик клубова и школа фудбала из подрињског и мачванског округа прикључи кампу и тако добије јединсвену животну прилику и шансу за напредак. С тога ће у наредном периоду бити вршена промоција кампа у региону а сви заинтересовани дечаци моћиће да добију више информација од организатора.

 

Инфо служба Академије РАЂ 

Natrag

Back Top