ОАЗА ЗА СПОРТИСТЕ

21-07-2015 12:26 od Jelena Milosavljević

Крупањ је место где у врелим летњим данима спортске екипе врше своје припреме за предстојећу сезону. У разговору са тренерима и спортистима наишли смо само на речи хвале за наш град.

            Фудбалери ФК „Дрина“ из Зворника, који су били смештени у пансиону „Пегаз“, успешно су завршили своје традиционалне седмодневне припреме у Крупњу.

            По речима тренера Владице Петровића, доскорашњег тренера ФК „Металац“ из Горњег Милановца, новог суперлигаша Србије, првотимци су за њих увек најтежи део припрема одрадили изванредно и направили основу за даљи рад и напредовање.

            За време боравка у Крупњу фудбалери „Дрине“ су одиграли три припремне утакмице за предстојећу сезону. Побеђена је „Лозница“ и ФК „Рађевац“, док се утакмица са ФК „Мачва“ завршила без голова.

            Осим фудбалера ту су и одбојкаши. ОК „Кикинда“ из Кикинде, после годину дана, поново је на седмодневним припремама у Крупњу. Реч је о млађој селекцији, коју чини 15 дечака и 5 девојчица, а ту су и 2 тренера.

            Према речима тренера Милана Радосавчева, у Крупњу, у хотелу „Гранд“ су наишли на топлу добродошлицу, услови за рад су им одлични, а спортска хала и остали тренери им пружају одличне услове за рад.  Одиграна је и пријатељска утакмица са ОК „Рађевац“.

            Туристичка организација Општине Крупањ и у наредном периоду очекује спортске екипе, као и да ће гости који су тренутно ту, доћи и наредне године у још већем броју.

 

Т.О.К

Natrag

Back Top