„АКАДЕМИЈА РАЂ“ СПЕЦИЈАЛНИ ГОСТ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ !

16-03-2016 13:13 od Moderator

Протеклог викенда, а у склопу сарадње са Црвеном Звездом, чланови Фудбалске Академије РАЂ из Крупња, били су специјални гости на првенственој утакмици Црвена Звезда – Јагодина, у склопу обележавања 71 рођендана најтрофејнијег српског клуба.

Више од 50 чланова Академије РАЂ, заједно са тренерима, члановима Управе и 20-ак родитеља, имали су прилику за уживање на спектаклу који је приредио клуб и навијачи. Два сата пред почетак утакмице, најмлађи чланови Акадеије РАЂ су имали прилику да упознају стадион „Рајко Митић“, да проведу време у Фан-зони где су се такмичили, играли, фотографисали и добијали поклоне од клуба, заједно са најмлађим навијачима Звезде.

23 члана Академије РАЂ су пред почетак утакмице имала привилегију да, заједно са играчима Црвене Звезде и Јагодине, изађу на терен и да их аплаузом поздрави више од 22 000 гледалаца. Остатак крупањске експедиције, утакмицу је посматрао са западне трибине звездиног стадиона. Током утакмице, спектакуларном бакљадом, прослављен је звездин 71. рођендан, што је био посебан доживљај за мале фудбалере из Крупња.

Да је сарадња Академије РАЂ и Црвене Звезде све квалитетнија, говори и чињеница да је представник Академије РАЂ, на позив клуба, већ у пондељак присуствовао састанку Омладинске школе Црвене Звезде у Медија центру звездиног стадиона, где су договорени детаљи будуће сарадње и промене у реализацији пројекта „Звездине школе“. Планирана је ревизија уговора Црвене Звезде и наше школе, потписаног у септембру 2015. године,  са циљем још квалитетније сарадње. Такође у плану су и давања већих овлашћења нашој школи у проналаску талената у нашем региону. Исто тако, договорена је и посета тренера звездине Омладинске школе, Академији РАЂ, како би се на делу уверили у квалитет  и начин рада, као и спровођење звездиног програма рада са млађим селекцијама.

За све чланове Академије РАЂ, Црвена Звезда је припремила поклоне у виду најновијег албума клуба „Небо се отворило“ и пакета сличица, који ће бити подељени члановима школе фудбала на тренинзима током викенда.

Академија РАЂ се захвалила Црвеној Звезди на одличној сарадњи у протеклом периоду, а разултат тога је и све већа популарност школе фудбала и повећање броја уписа деце у школу. До краја марта, Академија ће по проширити свој рад на целу Рађевину отварањем своје школе фудбала и у суседној Белој Цркви а током пролећа, то исто се очекује и у Завлаци.

Школа фудбала „Црвена Звезда - Академије РАЂ“

Natrag

Back Top