EЛЕКТРОНСКА И БЕСПЛАТНА ПРИЈАВА ДЕТЕТА ЗА УПИС У ПРЕДШКОЛСКУ УСТАНОВУ

05-05-2020 08:35 od Moderator

Грађани општине Крупањ од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у предшколску установу „Наша радост“ Крупањ.Сада је више него икада важно да родитељи искористе могућност електронског пријављивања детета за упис у предшколску установу, не само због тога што је процедура олакшана, већ и како би се смањили непотребни контакти и тиме сачували своје и здравље других(Covid-19).

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у предшколске установе. Родитељ више не мора да одлази на разне шалтере приликом пријаве детета у предшколску установу, већ пријаву може да обави електронски на Порталу еУправа.

Од ове године услуга ће бити омогућена  у 140 градова и општина као лакши, бржи, потпуно електронски и бесплатан начин пријаве дете у предшколску установе.

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање извода из матичне књиге рођених, пребивалишта и уверења о запослењу није потребно, јер се аутоматски прибављају. У овом тренутку је у току имплементација ове услуге у свим градовима и општинама у Србији.

Позивамо све родитеље да искористе ову прилику и на једноставан начин пријаве своје дете у предшколску установу!

Natrag

Back Top