ОПШТИНА КРУПАЊ УГОСТИЛА НАЈБОЉЕ ЂАКЕ: ВУКОВЦИМА ОСНОВНЕ И СРЕДЊЕ ШКОЛЕ ДОДЕЉЕНЕ НОВЧАНЕ НАГРАДЕ

31-08-2020 06:52 od Moderator

У општини Крупањ је настављена лепа традиција. И ове године за добитнике диплома  „Вук Караџић“ и ученике генерације приређена је свечаност, поштујући све мере у складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом.  У  Великој сали библиотеке „Политика“  најбољим ученицима основних и средњих школа са територије општине Крупањ уручене су новчане награде.

Најбоље основце и средњошколце, добитнике Вукове дипломе и награђене на међународним и републичким такмичењима поздравио је председник скупштине општине Крупањ Зоран Зарић, рекавши да ученици Рађевине у континуитету остварују запажене резултате на општинском, републичком као и међународном нивоу и да данас овде присутни млади људи традицију настављају и успехом задају нове норме будућим генерацијама.

За ову прилику, речима подршке- ученицима се обратио професор Жељко Петковић члан Општинског већа у Kрупњу као и Весна Марјановић, заменица председника општине Kрупањ.

У  школској  2019/2020 години диплому Вук Караџић заслужило је 19 ученика основне и средње школе. Награђених ученика на републичким такмичењима у овој школској години било је четворо ученика.

За показани успех - као знак пажње вуковци основних школа добили су по 10.000,00 динара, а ђаци генерације по 20.000,00 динара. Вуковци средње школе добили су по 20.000,00 динара,а ђак генерације 30.000,00 динара. Ученици који су постигли запажене резултате на републичким такмичењима добили су по 20.000,00 динара.

 

С.М.

Natrag

Back Top