ОБУКА ЗАПОСЛЕНИХ ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ ЗА КОРИШЋЕЊЕ СОФТВЕРА Е-ПИСАРНИЦЕ

07-10-2020 14:47 od Moderator

Данас је одржана обука запослених у општинској управи за коришћење софтвера е-писарнице, која је део пројекта под називом „Модернизација ОУ општине Крупањ кроз увођење Е-писарнице“ које је финансирало Министарство државне управе и локалне самоуправе и општина Крупањ.

Унапређењем постојећег процеса електронског канциларијског  пословања би се у великој мери смањиле одређене процедуре унутар саме организације, а врло битна чињеница је да би се убрзао сам процес  достављања предмета/службене документације (интерно поступање са предметима). Поред тога, сам процес чувања предмета (архивирање) ће увођењем електронског канцеларијског пословања бити у знатној мери унапређен, како у смислу лакшег проналажења предмета, квалитетнијег чувања предмета и свакако у смањењу потребе физичког простора у коме се чувају архивирани предмети,а да не говоримо о томе колико ћемо уштеду направити у смањењу коришћења папира ( уштеда новчаних средстава и допринос очувању животне средине).

У будућности се планира и даља надоградња софтвера, којим се омогућило да грађани на једноставан и електронски начин прате стасус свог предмета и друго.

Natrag

Back Top