ДОДЕЉЕНЕ НОВОГОДИШЊЕ НАГРАДЕ У ОБЛАСТИ ТУРИЗМА

29-12-2020 10:10 od Moderator

 У понедељак 28.децембра 2020.године у просторијама Туристичко-спортске организације општине Крупањ додељене су награде за допринос, унапређење и промоцији туризма у општини Крупањ.Награде су додељене у виду плакета и захвалница инспирисаним називом и мотивима пешачких стаза у општини Крупањ.

Добитници годишњих награда су Славица Џиновић којој је припало Рађевско срце, Ивана Поповић добитник Рађевске малине и Александар Петровић у чије руке је отишла Рађевска шљива.

 Славица Џиновић дописница РТС-а из Лознице сарадник је ТСООК већ дуги низ година, репортаже које је до сада радила за општину Крупањ са успехом су допринеле промоцији туристичких потенцијала Рађевине.

 Иван Поповић народна посланица и оснивач бренда „Џемара“ својим иновација у приватном предузетништву, учествовањем у емисијама, манифестацијама и сајмовима представљала је општине Крупањ на најбољи начин. У њено име награду је примила њена мајк Бранислава Мићић.

 Александар Петровић бивши директорТСООК и садашњи помоћник Председника општине Крупањ,у овој години је активно учествовао на реализацији пројеката из области туризма почев од завршетка пешачких и бициклистичких стаза па све до изградње фудбалског терена са вештачком травом.

Порука награђених је да ће и даље наставити да промовишу туризам у нашој општини и да им је велика част и задовољство што је њихов рад примећен и цењен.

ТСООК

Natrag

Back Top