У КРУПЊУ ПОЧЕЛА ВАКЦИНАЦИЈА ГРАЂАНА ПРОТИВ КОРОНА ВИРУСА

20-01-2021 12:17 od Moderator

У општини Крупањ јутрос у 08 часова почела је вакцинација грађана/ки против корона вируса. До 12 часова у Дому здравља Крупањ вакцинисано је преко 40 становника наше општине.

И у наредном периоду  настивитиће се имунизација становништва сваког радног дана од 08-15 часова у Дому здравља Крупањ. Кинеска вакцина против корона вируса компаније Синофарм је прва вакцина која је стигла у нашу општину. Стигло је 120 доза вакцине од овог произвођача, а код нас је до сада изразило жељу 72 особе  да приме управо ову вакцину.

-Дневно планирамо да око 150 становника наше општине може да прими вакцину. За први дан смо планирали нешто мање, тачније њих 72, из разлога што је тренутно толики број људи који су се пријавили за вакцину компаније Синофарм, која је тренутно и прва стигла у наш Дом здравља-изјавио је Зоран Зарић, председник скупштине општине Крупањ и уједно координатор имунизације за нашу општину.

Апелујем на грађане/ке који су заинтересовани да се вакцинишу против корона вируса, да морају да се пријаве преко портала Е-управе-додао је Зарић.

 

С.М.

Natrag

Back Top