Вести

29-10-2020 07:45 od Moderator

НАЦРТ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ КРУПАЊ ЗА 2021.ГОДИНУ

У прилогу можете погледати нацрт одлуке о буџету општине Крупањ за 2021.годину.

Opširnije ...

21-10-2020 05:10 od Moderator

ДРУГА РЕДОВНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ КРУПАЊ

У понедељак, 26.10.2020.године са почетком у 10 часова биће одржана друга редовна седница скупштине општине Крупањ.Седница ће се одржати у великој сали библиотеке "Политика" Крупањ.У прилогу је дневни ред.

Opširnije ...

16-10-2020 19:22 od Moderator

ОБУКА ЛОКАЛНИХ ТИМОВА ЗА ДОБРО УПРАВЉАЊЕ-ПЕТИ ТРЕНИНГ

Примена принципа недискриминације и једнакости била је главна тема петог по реду тренинга за изградњу капацитета стручних центара за добро управљање на локалном нивоу, коју програм Swiss PRO спроводи уз подршку Владе Швајцарске. Представници 31 локалне самоуправе ,овога пута подељени у две групе ( општина Крупањ је једна од локалних самоуправа укључена у програм обуке) присуствовали су обуци која је одржана од 12. до 16. октобра у Врњачкој Бањи, уз стриктно придржавање свих епидемолошких мера.

Opširnije ...

08-10-2020 12:18 od Moderator

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Спортски савез општине Крупањ обавештава организације у области спорта да предлоге својих годишњих програма за 2021.годину доставе Спортском савезу општине Крупањ, ул. Радничка 2 (Спортска хала),најкасније до уторка20.10.2020. године.Предлоге програма доставити на прописаном апликационом формулару ( који се налази у прилогу обавештења ) у три примерка и у електронској форми (ssokrupanj@gmail.com).Предлог програма треба да пратипропратно писмо (у коме се наводе најосновније информације о организацији и предложеном програму-назив, временско трајање, циљеви програма, финансијски износ тражених средстава, итд)и потврда о чланству у надлежном гранском савезу.

Opširnije ...

07-10-2020 14:47 od Moderator

ОБУКА ЗАПОСЛЕНИХ ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ ЗА КОРИШЋЕЊЕ СОФТВЕРА Е-ПИСАРНИЦЕ

Данас је одржана обука запослених у општинској управи за коришћење софтвера е-писарнице, која је део пројекта под називом „Модернизација ОУ општине Крупањ кроз увођење Е-писарнице“ које је финансирало Министарство државне управе и локалне самоуправе и општина Крупањ.

Opširnije ...

01-10-2020 06:35 od Moderator

O Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Нови Закон о угоститељству донео је и нови Правилник о начину уношења, рада, вођења и коришћења централног информационог система, који ступа на снагу 1. октобра 2020. године.

Министарство трговине,туризма и телекомуникација саопштило је да је Законом о угоститељству и Правилником којим се уређује садржина и начин вођења евиденције објеката за смештај,прописана обавеза угоститеља који пружају услуге смештаја у некатегорисаном угоститељском објекту,да поднесу пријаву јединици локалне самоуправе на чијој територији се објекат налази.

У складу са тим, општинска управа Крупањ обавештава угоститеље са подручја општине Крупањ, који пружају услуге смештаја у својим објектима, да су у законској обавези да уколико се нису већ евидентирали, то учине у што краћем временском року код јединица локалне самоуправе, како би добили своје креденцијале (корисничко име и лозинку) за приступ систему.

Применом Правилника којим се уређује област централног информационог система (еТуриста),угоститељи ће моћи да пријављују домаће и стране туристе,искључиво преко CIS-A.

Више информација: https://www.eturista.gov.rs

 

30-09-2020 12:35 od Moderator

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Општина Крупањ расписала је јавни конкурс за попуњавање извршилачког радног места на неодређено време„Туристички инспектор“ у Општинској управи општине Крупањ, за једног извршиоца. Рок за подношење пријава на јавни конкурс је петнаест дана од дана оглашавања обавештења о јавном конкурсу у дневном листу „ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ“(објављено 01.10.2020.год.).Више информација о конкурсу можете пронаћи у прилогу овог обавештења.

Opširnije ...

22-09-2020 11:13 od Moderator

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ "ПО КРАТКОМ ПОСТУПКУ"

Библиотека "Политика" Крупањ

вас позива на

Промоцију књиге 

"ПО КРАТКОМ ПОСТУПКУ

аутора Драгана Марковића

Гости:

* Драган Марковић, аутор;

* Љубомир Ћорилић, песник;

* Звонко и Миле, музички програм. 

Среда, 23. септембар 2020. од 18 сати.

Мала сала Библиотеке ''Политика''.

Д О Б Р О   Д О Ш Л И !

21-09-2020 13:21 od Moderator

ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОПШТИНЕ КРУПАЊ

У великој сали библиотеке „Политика“ обележен је Дан општине Крупањ -21. септембар. Због добро познате ситуације изазване пандемијом корна вируса ове године Дан општине Крупањ обележен је скромно и уз поштовање мера здравствене заштите.

Opširnije ...

Back Top