Смештај и храна

Hotel "Grand"

Glavni nosilac ugostiteljske i turističke ponude je hotel ,,Grand", okružen predivnim parkom, kao i četinarskom i listopadnom šumom. Raspolaže sa 190 ležajeva u 1/2, 1/3 i 1/4 krevetnim sobama. Sve sobe su kompletno renovirane, sa novim kupatilima i nameštajem. Od ostalih sadržaja hotel ima restoran sa 250 mesta, dve sale, salon za zabavu, kafe bar, kongresnu salu, banket salu, travnato fudbalsko igralište, rukometno igralište, tenisko igralište, tri košarkaška terena, kao i četiri  učionice za rad sa decom. U neposrednoj blizini su gradska sportska hala i školska sala, kao i još tri fudbalska igrališta od kojih je jedno sa podlogom od šljake, a takođe i veliki bazen na otvorenom koji je moguće koristiti u letnjem periodu. Ono što hotel izdvaja je i prelep zabavni park pripremljen za animaciju i rekreaciju dece predškolskog i nižeg školskog uzrasta , koji je potpuno izolovan od saobraćaja.

Kontakt telefon: 015/581 122, 015/581 107

Pansion "Pegaz"

Ovaj objekat se nalazi u samom centru grada, sa 30 soba sa kupatilom i 90 ležajeva. Svaka soba ima tv, a restoran ima 100 mesta. U neposrednoj blizini ovih objekata nalaze se tri travnata fudbalska terena, tereni za male sportove, sportska hala sa teretanom gde se već održavaju takmičenja u svim disciplinama malih sportova. Veoma blizu je i otvoreni bazen. Sve to doprinosi i da se u Krupnju uspešno pripremaju sportske ekipe, organizuju ekskurzije, izleti i rekreativna nastava.

Kontakt telefon: 015/581 997

Restoran pansion "Rađevac"

Etno ambijent restorana nacionalne kuhinje upotpunjen je sa smeštajem u apartmanima kapaciteta 12 ležajeva.

Kontakt telefon: 015/581 074

"Dom mladih zadrugara" Bela Crkva

Objekat se nalazi u Beloj Crkvi i udaljen je 15 km od Krupnja. Poseduje smeštajne kapacitete od 80 ležajeva i restoran sa 140 mesta, tv i salu za igru. Pored objekta se nalaze i sportski tereni i idealno je mesto za rekreativnu nastavu i sportske pripreme mladih sportista.

Preduzeće "Jagodnja"

Je na istoimenoj planini u blizini spomen-kosturnice započelo renoviranje doma smeštajnog kapaciteta od 40 ležajeva i restorana sa 80 mesta. Gradi se i sportski teren. Mesto je idealno za nastavu u prirodi, lovni i zimski turizam, visinske pripreme pojedinaca i grupa, skaute i sve ljude koji žele da se odmore i nadišu čistog vazduha.

Kontakt telefon: 064/3238017

Back Top