Пројекти

NOVE USLUGE KROZ PROJEKTE PROGRAMA SWISS PRO

SAVETOVALIŠTE ZA BRAK I PORODICU

Još jedan projekat opštine Krupanj je podržan od strane Vlade Švajcarske kroz program Swiss PRO i to za uspostavljanje Savetovališta za brak i porodicu u Opštini Krupanj.

Cilj projekta je omogućavanje edukativne, savetodavne i socioterapijske podrške deci, učenicima i odraslima u skladu s procenjenim potrebama kroz grupni i individualni rad sa ciljem sprečavanja vršnjačkog nasilja, unapređenja kompetencija za odgovorno roditeljstvo i uspostavljanja funkcionalnih porodičnih odnosa.

Projekat "Savetovalište za brak i porodicu u opštini Krupanj" realizuje se u okviru programa „Podrška Vlade Švajcarske razvoju opština kroz unapređenje dobrog upravljanja i socijalne uključenosti – Swiss PRO“, koji podržava Vlada Švajcarske u saradnji sa Vladom Srbije, a sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) u partnerstvu sa Stalnom konferencijom gradova i opština (SKGO).

Za informacije o programu Swiss PRO posetite web sajt www.swisspro.org.rs

Za više informacija o podršci Svajcarske Srbiji, posetite web sajt ambasade www.eda.admin.ch/countries/serbia/sr/home.html

OSTVARITE SVOJA PRAVA!

Opština Krupanj uvela je savetodavnu službu za građane i građanke opštine Krupanj za pružanje prvane podrške, želeći da vam omogući efikasnije ostvarivanje vaših prava.

Projekat "Savetodavna služba za građane opštine Krupanj" realizuje se u okviru programa"Podrška Vlade Švajcarske razvoju opština kroz unapređenje dobrog upravljanja i socijalne uključenosti-Swiss PRO", koji sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija (UNOPS) u partnerstvu sa Stalnom konferecijom gradova i opština (SKGO).

U prizmelju zgrade opštinske uprave Krupanj nalazi se kancelarija/savetodavna služba za pružanje pravne podrške br.2 (od ulaza u zgradu prva vrata desno).

MODERNA UPRAVA-OPŠTINA KRUPANJ

Opština Krupanj je jedan od 35 lokalnih samouprava kojoj je preko programa Swiss PRO od Vlade Švajcarske odobren projekat za unapređenje kapaciteta za elektronsku upravu i pružanja elektronskih usluga građanima i privredi.

Projekat “Moderna uprava-opština Krupanj” nastoji da unapredi rad lokalne samouprave kroz uvođenje I poboljšanje elektronske pisarnice,uvođenju eArhive,postupanje po osnovu eZUP-a,razvoju eUsluga u cilju poboljšanja efikasnosti lokalne uprave i uštede vremena i novca građanima.

„Vlada Švajcarske i Vlada Srbije, kroz program Swiss PRO nastoje da pruže podršku lokalnim samoupravama u cilju povećanja odgovornosti, transparentnosti i efikasnosti u obezbeđivanju boljeg pristupa uslugama i pravima svih građana.

Back Top