USKORO I U KRUPNJU

02-08-2012 12:28 od Jelena Milosavljević

Na poziv kolega iz Kancelarije za mlade opštine Ivanjica, koordinator kancelarije naše opštine je zajedno sa kolegama iz Užica, Požege i Sjenice prisustvovao svečanom otvaranju omladinskog kluba u Ivanjici.

  Klub su svečano otvorili Zorica Labudović u ime Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Milomir Zorić-predsednik opštine Ivanjica.Činu svečanog otvaranja prisustvovali su i predstavnici IOM misije u Srbiji,saradnici i partneri kancelarije.

   Ministarstvo omladine i sporta je u martu mesecu raspisalo konkurs za podršku jedinicama lokalne samouprave iz IV grupe razvijenosti za sprovođenje omladinske politike na lokalnom nivou, u pojedinačnim iznosima od po 800.000 dinara.

Opštini Ivanjica i našoj opštini iz te kategorije,odobreni su upravo projekti za otvaranje i opremanje omladinskih klubova, pa je ovo bila lepa prilika za okupljanje i razmenu zajedničkih iskustava u realizaciji projekata. Uređenje i opremanje omladinskog kluba u našoj opštini je u završnoj fazi, i njegovo svečano otvaranje planirano je za 21.septembar, kada se obelažava i Dan opštine.

 

                                                                                                                      K.Z.M. i S.M.

Natrag

Back Top