МЛАДИ СУ ЗАКОН

30-01-2017 07:35 od Jelena Milosavljević

У оквиру пројекта "Млади су закон 2016 - Kолубарски и Мачвански округ", у периоду од 28.01. до 30.01.2017. одржана је у Бањи Kовиљачи обука за писање пројеката за 27 младих, представника удружења и неформалних група, које су конкурисале и одабране у првом кругу конкурса за Омладинске волонтерске пројекте.

Наша Канцеларија за младе заједно са удржењем „Зора“ конкурисали су са пројектом под називом „ ОснаЖЕНЕ“ , а основни циљ овог пројекта је смањење насиља над женама.

 Учесници су имали прилику да науче основна правила за писање пројеката - од описа пројекта, разраде проблема, дефинисања циљева и активности до писања матрице логичког оквира, буџета, одрживости и евалуације пројеката...Такође су добили информације и о управљању пројектима.

Пројекат "Млади су закон" финансира Министарство омладине и спорта, а реализује Удружење грађана "Светионик" у партнерству са Kанцеларијом за младе Лозница и Kанцеларијом за младе Осечина.

 Млади који су учествовали на обуци имају задатак да своје пројекте, које су већ послали у првом кругу, дораде, примене стечена знања на обуци и да их доставе до 12. фебруара 2017.

Kоначни резултати конкурса биће објављени до 15.02.2017., након одлуке комисије.

 

С.М.

Natrag

Back Top