PORASLI SMO U VRTIĆU

14-06-2012 10:14 od Jelena Milosavljević

ZAVRŠNA PRIREDBA PREDŠKOLACA

Završna priredba predškolaca Predšklske ustanove „Naša radost“ iz Krupnja, održana je u prepunoj sali Doma kulture u sredu, 13. juna 2012.godine. Na ovogodišnjoj priredbi pod nazivom „Porasli smo u vrtiću“ stotinak mališana izvođača, prezentovalo je znanje stečeno tokom predškolskog obrazovanja.

  Prakasa je da svake godine vaspitači po završetku obaveznog pripremnog predškolskog programa, na nivou svojih vaspitnih grupa, pripreme sa decom završnu priredbu. Da su spremni za polazak u „pravu“ školu, šta sve znaju i koliko su naučili u predškolskom programu, pokazali su na nedavno održanoj priredbi. Osim dece koja su pohađala pripremni-predškolski program i dece iz redovne predškolske grupe , nastupila su i deca iz mlađe, srednje i starije grupe.

  Dok su na sceni predškolci igrali i recitovali njihovi vaspitači i publika, pružali su im podršku. Bilo je malo treme, ali mnogo više radosti. Roditelji su sa oduševljenjem pozdravljali sve tačke koje su predstavljene, brojnu publiku su svakako najviše oduševili oni najmlađi.Oni koji su se juče oprostili od vrtića svojim su nastupom pokazali i dokazali da su zreli za odlazak u školske klupe.

   Vaspitači kažu da su imali dobru saradnju sa decom i roditeljima i nadaju se da će ove devojčice i dečaci uspešno savladati školske obaveze.

                                                                                                                                        S.M.

Natrag

Back Top