ЗАВШЕН “5. ТРОФЕЈ ВИТЕЗА РАЂА“

29-08-2022 10:37 od Moderator

Протеклог викенда, завршен је, пети по реду фестивал дечијег фудбала „Трофеј Витеза РАЂА“ у организацији Фудбалске Академије РАЂ а уз подршку Туристичко-спортске организације општине Крупањна чијим теренима се манифестација одржавала и других локалних партнера.

Турнир се одржавао током викенда на пет импровизованих игралишта мањих димензија на великом терену са вештачком травом и мини пич терену код градског базена.

На турниру је учествовало око 40 екипа из региона али и три града Републике Српске. Турнир је у пет категорија окупио око 500 деце до 12 година старости а одиграно је преко 80 утакмица.

Организатор је за све учеснике обезбедио храну и освежења а турнир је био специфичан по томе што  није било класичне борбе за пласман. Турнир је овога пута био ревијалног типа па су сви учесници турнира добили медаљу без обзира на постигнуте такмичарске резултате, као успомену са још једног прелепог дружења у Крупњу.

Овогодишњи турнир је био посвећен обележавању „100 година играња фудбала у Крупњу“ па су, одлуком организатора, учесницима турнира медаље уручили неки од бивших играча и легенди Фудбалског клуба Рађевац и то: Бранко Петковић, Зоран Пајић, Мирољуб Поповић, Радован Ристановић као и општински већник за спорт Жељко Петковић.

Академија РАЂ се захваљује свима онима који су на било који начин учествовали у помоћи, подршци и организацији турнира као и свим учесницима, уз наду да ће и наредних година бити наши гости и наставити успешну сарадњу.

Natrag

Back Top