УКЉУЧИМО СЕ У СПОРТ ЗА СВЕ

08-06-2023 05:50 od Moderator

У оквиру пројекта „Реконструкција спортске хале“ који финансирају Европска унија кроз програм ЕУПРО ПЛУС и општина Крупањ, почињу да се спроводе спортске активности као и кампање са младима и децом.

За жене ће се два пута недељно бесплатно одржавати фитнес и то средом од  16:30 часова и недљом од 18 часова у трајању од по сат вренмена у спортској хали. Тренинге ће одршавати спортски стучњак Предраг Марјановић. Заинтересоване суграђанке могу доћи или се јавити у хали тренеру или у Спортском савезу општине.

Такође почиње и спровођење планираних кампања организацијом секција са младима са децом Предшколске установе ,,Наша радост" и Основне школе ,,Боривоје Ж.Милојевић", где је такође ангажован спортски стручњак.

Кроз пројекат ће се спроводити и спортске секције за особе са сметњама у развоју, уз помоћ УГ,,Зора,, из Крупња и тренера.

Активности ће се кроз пројекат спроводити од маја месеца до новембра,а очекујемо да се бављење спортом младих и грађана  настави и даље.

Захваљујући донатору простор спортске хале је постао још фукнционалнији након обезбеђене реконструкције у претходним месецима заменом прозора и врата и уградњом уређаја за вентилацију.

Natrag

Back Top