Инфо дан Еразмус за младе предузетнике

20-09-2023 05:50 od Moderator

Инфо дан Еразмус за младе предузетнике одржаће се у четвртак, 21. септембра 2023. године,од 12:00 до 14:00, у сали 2 Привредне коморе Србије, Ресавска 13-15, Београд. Пријављивање је отворено до 20. септембра 2023. године путем следећег линка https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfOGJ-f1g7PUauZ4VldXRaKOjC1vbpyMcl6fmLAAR0t8cQGng/viewform

Еразмус за младе предузетнике је програм размене предузетника са циљем подршке новим и потенцијалним предузетницима да стекну и усаврше вештине у пословању тако што ће у периоду од једног до шест месеци провести и радити у некој од европских држава.

Учесници програма оствариће многобројне погодности које ће им помоћи да успоставе нове контакте, успешно воде или оснују компанију и упознају се с другачијим културним и пословним окружењем и начином пословања. Боравак им делимично финансира Европска комисија.

Програм ће представити Владимир Никић, пројектни менаџер на програму Еразмус за младе предузетнике (Erasmus for Youth Entrepreneurs – EYE). Од 2014. године је ангажован на овом пројекту, а учествовао је на бројним домаћим и међународним пројектима који су се бавили истраживањем и решавањем проблема у вези са предузетништвом и управљањем иновацијама.

Natrag

Back Top