DEVET DECENIJA POSTOJANJA

06-08-2012 12:51 od Jelena Milosavljević

Jedan od najboljih klubova u Mačvanskom okrugu FK Rađevac iz Krupnja obeležiće u četvrtak 9.avgusta vredan jubilej- devet decenija postojanja i uspešnog rada.

   Planirano je da u 16 časova i 30 minuta počne defile svih selekcija ovog kluba. Za 17 časova zakazana je utakmica između veterana Rađevca i Železničara iz Lajkovca, a u 18 časova snage će odmeriti najbolji sastavi ova dva kluba. Posle toga uz prigodan program zaslužnim članovima biće uručene zahvalnice. Dan ranije biće otvorena izložba fotografija o 90 godina dugoj istoriji Rađevca.

    Inače, fudbaleri ovog kluba odigrali su još dve utakmice u okviru priprema za novo prvenstvo u Mačvanskoj okružnoj ligi. Sa zonašem Osečinom igrali su 0:0, dok su u Valjevu izgubili od Radničkog (takođe zonaša) sa 4:1.

-  Protivnici su bili veoma kvalitetni,a rezultat protiv Radničkog ne oslikava realnu sliku onoga što se događalo na terenu. Međutim, ništa nije zabrinjavajuće i u narednom periodu nastojaćemo da ispravimo greške- kaže Zoran Pajić, trener Krupanjaca.

    U nedelju Rađevac će se na svom terenu sastati sa ekipom Mladosti iz Velike Obarske (RS). Utakmica će početi u 18 časova.

 

V.St.

Natrag

Back Top