УСПЕШНО ЗАВРШЕН 10.КАРАТЕ ТУРНИР"ТРОФЕЈ КРУПЊА"

24-10-2016 05:39 od Jelena Milosavljević

У недељу 23.октобра одржан 10. карате турнир "Трофеј Крупња". Турнир је свечано отворио и срдачно поздравио све учеснике, Председник Савеза каратеа Србије Драган Мијаиловић,затим је све присутне поздравио и Председник Општине Крупањ Иван Исаиловић ,пожелео је добродошлицу свим клубовима и био је веома одушевљен младим каратистима из Крупња,њиховом бројношћу и резултатима,а затим је уручио и пехар најмасовнијем клубу ,"Младост" из Шапца.

Учествовало је 19 клубова и 250 такмичара из целе Србије,из Тополе,Краљева,Врњачке Бање,Београда,Новог Сада,Шапца,Лознице,Осечине,Чачка!

Манифестацији су присуствовали и чланови општинског већа Жарко Недић И Синиша Живковић. Све присутне,родитеље,такмичаре ,тренере и судије потом је поздравио и Жељко Петковић ,који се захвалио свима на помоћи,а посебно Општини Крупањ, од које у скорије време очекује доста бољи третман јер је улагање у дечији и омладински спорт приоритет Републике Србије.Истакао је да је и ово јубиларни 10 турнир и да Крупањ такође слави и 40 година постојања карате спорта!

Такмичење је протекло у најбољем реду и општи утисак свих је да је организација била одлична ,суђење готово без и једне примедбе.Карате клуб "Крупањ" остварио је запажене резултате и у сениорским категоријама,а највише медаља освојено је у категорији пионира.

Овом манифестацијом Крупањ се на најлепши начин представио у спортском и туристичком смислу!

 Ж.П.

Natrag

Back Top