ПРЕДСТАВA „ДОБРОДОШЛИ У СРБИЈУ“ ОДУШЕВИЛА КРУПАЊЦЕ

07-11-2016 13:44 od Jelena Milosavljević

У суботу 5. новембра, у великој сали библиотеке „Политика“ одржана је представа „Добродошли у Србију“ Драгана Јовановића, а Крупањци су, до сада незабележеном посећеношћу, још једном доказали да култура заузима значајно место у нашој општини.

За овај велики процват културних дешавања у Крупњу свако значајну улогу има руководство Општине Крупањ,као и установа библиотеке „Политика“ која је од недавно постала оно што је увек и требала да буде, носилац културних дешавања у нашој општини. Много до сад организованих концерата, представа, предавања која су била изузетно посећена,само су доказ да су се грађани Крупња зажелели оваквих дешавања.

Да интересовање не јењава за културним дешавањима имали су прилику грађани Крупња,а и околине да покажу поново у суботу када је и одиграна представа „Добродошли у Србију“ Драгана Јовановића, где се тражила карта више. Препуна сала људи који су дошли да уживају,у како многи кажу, једној од најбољих улога глумца Дргана Јовановића.

Публика је своје одушевљење показала громогласним аплаузом на крају представе,а могли су се чути и коментари попут:

„Мени је ово било фантастично“,

„Тако ме је насмејо и орасположио“,

„ Одлична предства“.

Нову прилику да грађани Крупња,али и сви грађани околних општина и градова, погледају још једну представу предвиђена је за 19.11.2016.године, хит комедија „Школа за љубавнике“ у којој играју Милан Калинић,Милан Васић,Јелена Ракочевић Цекић, Александра Цуцић и Бојан Стојчетовић.

С.М.

Natrag

Back Top