ПРЕДСТАВА „ШКОЛА ЗА ЉУБАВНИКЕ“

14-11-2016 08:51 od Jelena Milosavljević

У суботу, 19. 11. 2016. године са почетком у 19 часова у великој сали библиотеке „Политика“ одржаће се хит комедија "Школа за љубавнике" у којој играју Милан Васић, Милан Калинић, Јелена Ракочевић, Александра Цуцић и Бојан Стојчетовић који је написао текст и режирао ову представу.Цена улазнице 250,00 динара.

Радња ове представе је смештана у Италији, крајем 50-их година.

Муж и жена, јако успешни у свему што раде, упадају у брачну колотечину. Потреба да се из ње изађе по сваку цену, доводи до пар њихових одлука, које ће им променити животе. Наизглед обични брачни проблеми, претвориће се у невиђене компликоване ситуације, које ће на најкомичнији начин пробати да реше. Као што свака једначина има једну, или две непознате, тако се и у њихов случају јављају три ''непознате'', које им само додатно компликују ситуацију.

Крајње чудна служавка, кућни пријатељ адвокат, као и унајмљени професор, за још чуднију школу, потрудиће се да компликовано доведу у крајње замршено. А крајње замршено, у реално незамисливо. Нико од њих није оно што јесте. Нити је оно што јесте, оно што они мисле.

На брилијантно и комичан начин нас Милан Васић и Јелена Ракочевић, враћају у оно време, када је могуће било немогуће.

Милан Калинић каквог до сада нисте видели, без иједне речи изазива позитивну реакцију публике!Бојана Ординачев и Бојан Стојчетовић, ће вас подсетити, зашто негативци могу бити најпозитивнији!

Улазнице на благајни 250 динара. Резервације на телефон 015/581-203, и 064/ 851-65-67 .

С.М.

Natrag

Back Top