SANACIJA PUTEVA U KRUPNJU

17-09-2012 12:57 od Jelena Milosavljević

Početkom septembra JP za upravljanje građevinskim zemljištem i putevima „PUT“ iz Krupnja, započelo je radove na popravci asfaltnih puteva na teritoriji opštine Krupanj.

            Javno preduzeće  za upravljanje građevinskim zemljištem i putevima „PUT“  iz Krupnja, održava 227 kilometra lokalnih puteva i oko 346 kilometra nekategorisanih puteva.

-           Asfaltni kolovoz je na većini puteva u Opštini u veoma lošem stanju, dotrajao i sa velikim brojem udarnih rupa. Ove godine opština Krupanj je izdvojila sredstva u cilju da se poboljša stanje asfaltnog kolovoza ne samo u gradu već i u mnogobrojnim selima koji gravitiraju Krupnju. S obzirom da se dosta kasnilo pristupilo ovom poslu, ulažu se maksimani napori da se što više poslova uradi u ovoj sezoni- rekao je gospodin Nenad Vasiljević, predsednik opštine Krupanj.

-        Planira se da se do kraja ove godine, dok vremenski uslovi budu dozvoljavali uradi 350 tona asfalt betona, a da se po dolasku proleća intezivno nastave radovi, ne samo na krpljenju udarnih rupa, već i na potpunoj rehabilitaciji pojedinih ulica- izjavila je gospođa Slavica Marković, stručni saradnik za poslove građevinarstava u opštini Krupanj. 

S.M.

Natrag

Back Top