МОГУЋНОСТ ИНВЕСТИРАЊА СЛОВЕНАЧКИХ ПРИВРЕДНИКА

08-11-2016 11:28 od Jelena Milosavljević

Председник општине Крупањ Иван Исаиловић од 9.до 11.новембра 2016.године боравиће у Марибору,у Словенији где се одржава Округли сто: Могућност инвестирања словеначких привредника у општине и градове Србије.

 

Српско-словенски пословни клуб,са седиштем у Љубљани,пружа подршку српској привреди нарочито при успостављању пословних контаката међу привредницима. Kлуб,традиционално у Словенији организује Округли сто,овај пут са Штајерском господарском зборницом Марибор и Сталном конференцијом градова и општина Србије.

Циљ округлог стола је да представници српских градова и општина представе предности и услове улагања у њихове локалне самоуправе  словеначким привредницима. Циљна група су средња  и мала словеначка предyзећа,већа су присутна у Србији.

Очекује се да учесници из Србије представе предности,могућности и услове инвестирања у Србији. Такође, од учесника се очекује да представе конкретне локације инвестирања, као сто су: слободне зоне,индустријске зоне,слободни производни капацитети,хале,инфраструктура и др. производни ресурси са својим предностима и подстицајима.

 

С.М.

Natrag

Back Top