ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА ЗА ДЕЦУ „МАГИЧНА ЛИРА“

07-12-2016 09:56 od Jelena Milosavljević

У петак 9. децембара у сали библиотеке "Политика" са почетком у 12. часова биће одржана дечија позоришна представа "Магична лира" у продукцији Театар Земун Београд по тексту и у режији Матеје Поповића. Улаз слободан!

"Магична Лира" је, пре свега, представа о музици, али и о пријатељству, љубави и правим вредностима.

Принц Мирно и принц Сашко имају исти циљ: да освоје руку принцезе Симфоније. Један то жели из љубави, а други из користи. Једног воли принцеза, а за другог навија краљ.Да би се искомпоновало решење и смириће свађе, бака Соната обојицу шаље у фантастичну авантуру да пронађу и донесу Магичну Лиру!

Али, чаробњак Забрљавко додатно компонује ствари тако да њих двојица заједно морају да прођу кроз све препреке и поред разних разбојника и чудних бића да дођу до циља. На том путу ће упознати нове пријатеље, стећи нове непријатеље и донети одлуке које нису очекивали.

На крају ће све бити лакше и биће више мира када засвира Магична Лира..

Играју: Александар Вучковић, Александар Ристовски, Ваја Дујовић, Миљана Гавриловић, Матеја Поповић, Бојан Хлишч, Вања Ненадић, Владимир Нићифоровић и Душан Поповић. Кореографију су поставили Иван Михаиловић и Гала Исидора Вујовић, а оригиналну музику је написао Павле Николић.

Улаз слободан!

С.М.

Natrag

Back Top