СВЕЧАНА КОНФЕРЕНЦИЈА АКАДЕМИЈЕ РАЂ

26-01-2017 07:46 od Jelena Milosavljević

Сада већ традиционално, Фудбалска  Академија РАђ из Крупња, 26.јануара организује свечану конференцију и годишњицу постојања школе фудбала. Као и прошле, и ове године, је свечаност организована у Дому културе „Политика“ у присуству близу стотину гостију. Поред чланова Академије РАЂ, свечаности су присуствовали и родитељи, представници медија, сарадници и други гости.

Након редовне Скупштине Академије која је била затвореног типа, организован је и званичан део, у присуству гостију и представнике локалних медија. Конференција је била прилика да се презентују и сумирају рад и резултати Академије РАЂ у 2016-ој години и уз видео презентацију чланови и родитељи присете свих такмичења и активности у минулој години. Председник и оснивач Академије РАЂ, Александар Васиљевић, презентовао је присутним гостима значајне организационе и спортске резултате селекција и чланова Академије РАЂ у тешким условима у којима Академија РАЂ организује свој тренажни процес и такмичење. Поред тога, представљени су детаљи сарадње са Црвеном Звездом, гостовања чланова Академије РАЂ на Маракани, учешће најталентованијих играча Академије РАЂ на селективним утакмицама и пробама Црвене Звезде, затим начин рада, финансијски детаљи и тешкоће са којима се Академија сусретала у свом раду. Посебно су истакнути спортски успеси, екипна и појединачна признања чланова Академије РАЂ,  на турнирима и такмичењима широм Србије и Босне и Херцеговине..

Након тога, педстављени су планови организације и рада Академије РАЂ за наредну, 2017-ту, годину, са циљем да се омогуће квалитетнији услови за рад као и да се осавремени сам рад, који ће последично довести и до још бољих резултата у будућности. Акценат је стављен на масовности, осавремењимању рада новим тренажним средствима, индивидуалном приступу у раду,  већем учешћу у такмичењима, бољој сарадњи на релацији тренери-родитељи  и транспарентнијем раду Академије.

Академија РАђ је искористила прилику да се захвали свима онима који су у претходном периоду помогли или подржали Академију РАђ или на било који начин сарађивали са њом. Представници Академије РАЂ, уручили су захвалнице институцијам удружењима и појединцима која су допринела квалитетнијем раду, бољим реултатима и препознатљивости Академије РАЂ.

На крају свечаности, Академија РАЂ је прогласила и најистакнутије појединце у 2016-ој години из редова својих чланова. За најбољег играча проглашен је Младен Грујић (2007), за најуспешнијег играча на такмичењима проглашен је голман Виктор Матић (2006) док је за најперспективнијег играча диплому добио Лазар Константинов (2005). Играч који је највише напредовао у 2016-ој години је Вељко Лапчевић (2008). Играч који има највећи проценат присуства на тренинзима је Давид Андрић (2008) а најмлађи редовни члан Академије је Алекса Милосављевић (2011).  

ФУДБАЛСКА АКАДЕМИЈА РАЂ

Natrag

Back Top