КОНФЕРЕНЦИЈА „ИСКОРИСТИТИ ЕУ ФОНДОВЕ ДО 2020. УЗ ДОБРУ ПРАКСУ ИЗ ПОЉСКЕ И ХРВАТСКЕ“

06-02-2017 07:17 od Jelena Milosavljević

Представници наше локалне самоуправе су присуствовали у петак 3.фебруара на конференцији „Искористи ЕУ фондове до 2020. уз добру праксу из Пољске и Хрватске“ у организацији Привредне коморе Србије.

Конференција је за циљ имала да учесницима скупа укаже на значај коришћења средстава из ЕУ фондова, као и важност добре припремљености за учешће у ЕУ програмима и фондовима који ће нам бити на располагању у наредном периоду.

Учесници су имали прилику да се упознају са примерима добре праксе из Пољске и Хрватске и искуствима приликом припреме и иплементације значајних пројеката који су реализовани уз подршку Европске уније. Посебно су представљени пројекти које су реализовале локалне самоуправе и успешни резултати који су остварени кроз добру искоришћеност ЕУ средстава.

Учесницима конференције обратили су се: Јелена Бабић, директор Центра за ЕУ интеграције ПKС,  Анџеј Kинђук, заменик амбасадора Пољске у Београду, Тања Мишчевић, шеф Преговарачког тима за вођење преговора о приступању Србије ЕУ, Kаролина Јаник, саветник за економска питања Амбасаде Пољске у Београду.

 

С.М.

Natrag

Back Top